Met passer en winkelhaak meet je de aarde op in de materie,
met pendel en wichelroede meet je haar onstoffelijke energie.
Het rasterpatroon is het oer-aarde-patroon en vind je doorheen heel onze site.


Aardstralen als ziektemakersBed nr. 1 staat pal boven een stralingszone.


Een tweede aspect dat daar onloskoppelbaar aan verbonden is, is de schadelijke gevolgen voor de slaap en de gezondheid van de mens als die boven zo’n stralingszone of waterader slaapt of verblijft. Tal van wetenschappelijke en pseudo-wetenschappelijke studies in verleden en heden wijzen hier zondermeer op. Ook voor deze kennis bestaat meer en meer hernieuwde belangstelling. De schadelijkheid van deze stralingen uit zich in het niet voldoende intens en ononderbroken kunnen slapen daar deze aardse negatieve energie de mens oplaadt op een plaats waar hij of zij wil slapen en ontspannen. Een even belangrijk kenmerk is de verzurende werking van deze stralen. Het gevolg op korte of lange termijn is een dalende weerstand en een falend immuniteitssysteem dat dan weer leidt tot vaak onverklaarbare slepende ziektes als kanker, MS, onverklaarbare hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, hyperkinetisch gedrag, dislexie, overdreven en vroegtijdige reuma, ... waar de medische wereld meestal geen oplossing voor vindt omdat de meeste dokters de oorzaak niet (willen) onderkennen en zich noodgedwongen moeten behelpen met lapmiddeltjes als pijnstillers enz. Ook wiegendood vindt bij dit verschijnsel zijn oorsprong!
Wilt u uw woning laten uitpendelen naar de aanwezigheid van schadelijke aardstralen, dan kunt u dat door contact op te nemen met de voorzitter Guido Viaene, 051/56.74.43 of info@aardstralen.be 

WEES OP UW HOEDE voor charlatans en aftroggelaars die u allerlei materiaal voor veel geld proberen aan te smeren om zogenoemd uw woning te neutraliseren tegen (alle) schadelijke stralingen en dus ook aardstralen. Zij doen een beroep op uw onwetendheid of goedgelovigheid en vooral op uw portemonnee! Helpen doet het niet, dat stelden wij maar al te vaak vast. Mocht het goed zijn, dan zouden wij het u hierbij beslist aanraden.

Voor meer info over schadelijke aardstralen als ziektemakers, klik op rubriek "meer info".