Met passer en winkelhaak meet je de aarde op in de materie,
met pendel en wichelroede meet je haar onstoffelijke energie.
Het rasterpatroon is het oer-aarde-patroon en vind je doorheen heel onze site.


Meer info

Op deze pagina vindt u een verwijzing naar meer info in boekvorm. Wat u onder de verschillende items hebt gelezen is maar een flits aan informatie over dat onderwerp. Dit is een bewuste keuze om het geheel van deze website overzichtelijk te houden. Wie degelijke en correcte informatie wil, ontdaan van alle mogelijke poespas en geheimdoenerij moet beslist het boek: "Aardstralen, de grote onbekenden, de stille doders en de ontsluiering van het geheim der kerkbouwers” lezen. Een echte openbaring!

Het werd geschreven door Adhémar Vandroemme uit Ieper, die meer dan 50 jaar intens speurwerk heeft verricht naar deze materie. Uiteindelijk is hij het die aan de basis voor de huidige academie ligt, daar dit een verderzetting is van wat hij ooit heeft opgericht en uitgewerkt.

Uitgeverij Bafcop, Reningelst-Poperinge.

Er bestaat ook een Engelse en een Franse versie. U kunt het boek bestellen via de academie: maak 20 euro (port inbegrepen) over op het gironummer van de Academie voor Radiësthesie: 853-8699480-67. Voor betaling uit het buitenland: BIC: SPAABE22 - IBAN: BE93 8538 6994 8067.
p.a. Groenestraat 26, 8610 Handzame, met vermelding titel boek + uw gegevens.