Met passer en winkelhaak meet je de aarde op in de materie,
met pendel en wichelroede meet je haar onstoffelijke energie.
Het rasterpatroon is het oer-aarde-patroon en vind je doorheen heel onze site.


Totaaladvies voor uw gezonde woningNaast aardstralen en de remedies daartegen, waarvoor u betaalt, willen we bij het onderzoek van een woning een totaalbeeld geven van alle mogelijke storende elementen voor slaap en gezondheid in de woning, dit alles gratis bovenop wat u betaalde voor het uitmeten van de aardstralen. Weet dat naast problemen met aardstralen 1 op de 10 mensen momenteel last heeft van onderstaande negatieve invloeden:

  • elektrische spanningsvelden (elektrische kabels  met te hoge spanning in vooral houtprofielmuren , maar ook uitstralend in metalen bedden of boxsprings en ook in pocketverenmatrassen, te hoge elektrische spanning door motoren onder lattenbodems, alsook verwarmingselementen in waterbedden,…)
  • magnetische spanningvelden (wekkerradio, tranfo's voor laagspanning dicht bij tellerkast en zekeringenkast slapen, op minder dan 100 meterafstand van  hoogspanningskabels slapen, …)
  • elektromagnetische spanningsvelden (alles wat permanent draadloos hoogfrequent spanningveld creëert: internet,binnenhuistelefoon,babyfoon,printer, airco in kamer, draadloze muziekboxen, smartfone op nachtkastje….)
  • gebruik van minder gezonde bouwmaterialen en minder gezonde isolatiematerialen
  • de invloed van te hoge of te lage luchtvochtigheid luchtvochtigheid mede door de “kunstmatige be-ademing” van het ventilatiesysteem…in de woning
  • gebruik van kunststoffen (jawel, ook uw synthetisch dekbed) met statische elektriciteit tot gevolg
  • wonen onder hoogspanning
  • gevaren van vloerverwarming voor de gezondheid enz.

Dit alles komt zei ons een achitect door de huidige manier van bouwen met technieken en materialen waarvan men nog geen 10% onderzoek heeft verricht naar de negatieve gevolgen daarvan.

Tal van afgestudeerden aan onze academie beschikken over de nodige technische meetapparatuur daarvoor zonder meerprijs te vragen: Guido Viaene, Luc Ramboer, Geert Vantthournout, José Lannoo, José Vanhoutte, Wouter Planckaert, Freddy Decruy, Frank Vervaet, Kees de Jong, Teo van Amelsfoort en Ad van den Bos.

Noot: wees heel voorzichtig met beddegoed dat beschermt tegen hoogfrequente spanningen: volgens ons doen ze soms meer kwaad dan goed. Info op de academie!

Wij geven u graag gratis de beste oplossing voor al deze zaken, zonder aan uw portemonnee te willen zitten.

Meestal gaat het om kleine ingrepen door uzelf of door een vakman te doen. Voor alle bovenstaande problemen hebben wij de pasklare en eenvoudigste oplossing, wees gerust. Wie nog moet beginnen bouwen of verbouwen heeft er alle baat bij deze tips in acht te nemen. Ze zijn gebundeld in een gratis folder die u krijgt met het nodige advies, bij het onderzoek van een woning door ons!