Met passer en winkelhaak meet je de aarde op in de materie,
met pendel en wichelroede meet je haar onstoffelijke energie.
Het rasterpatroon is het oer-aarde-patroon en vind je doorheen heel onze site.


Veilig bouwen en wonenbarstende muur door de opwaartste druk boven een waterader/aardstralingszone

Meer en meer gaat men rekening houden met de aanwezigheid van deze wateraders en aardstralen bij het bouwen van een woning omdat ze in de lijn van de huidige trend naar veilig en milieubewust bouwen, schadelijke gevolgen voor de gezondheid (slaapstoornissen en verminderde weerstand en immuniteit, zie vorig hoofdstuk) met zich meebrengen. Ook "onverklaarbaar" verticaal barstende muren vind je boven zo'n stralingszone. Opnieuw een heel oud principe dat meer en meer ingang vindt en dat door deze academie wordt bestudeerd en geactualiseerd. Ook hierover valt een pak nuttige info bij de academie te rapen. Het is niet toevallig dat vanuit de wereld van de architecten steeds meer interesse voor dit fenomeen wordt getoond.
Wilt u uw bouwgrond of woning laten uitpendelen naar de aanwezigheid van schadelijke aardstralen en zo te weten komen wat u daar zomogelijk aan kunt verhelpen, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de voorzitter, Guido Viaene, 051/56.74.43 of info@aardstralen.be

 

Voor nog meer info over "aardstralen, veilig bouwen en wonen", klik bovenaan op "meer info".

Als u dat wenst, tekenen we ook op schaal, de stralingszones op het plan van uw bouwgrond uit, zo weet u heel exact uw woning in te planten of heel exact hoe u uw woning moet indelen. Dit alles om zo aardstralen-veilig mogelijk te kunnen wonen en leven. Als u uw grond of woning laat uitmeten, krijgt u van ons ook een bundel met nog andere bijzonder nuttige tips voor gezond en veilig (ver)bouwen:
- Hoe aarden van vloerplaat en ander metaal (kooi van Faraday)
- Hoe elektromagnetisme zo veel mogelijk uitsluiten
- De invloed van draadloze netwerken in je woning uitsluiten
- Welke kunststoffen te vermijden en waarom en wanneer (wegens gevaar voor statische elektriciteit)
- Het belang van de juiste luchtvochtigheid en de juiste ventilatie
- Het gebruik van de juiste natuurlijke isolatie
- Nadelen van vloerverwarming en ecologische oplossingen enz.

DIT ADVIES IS VOLLEDIG GRATIS, een bijkomende service van onze academie! 

WAARSCHUWING
Als u iemand in vertrouwen neemt, laat u dan niet misleiden door personen die via een website of andere weg beweren afgestudeerd te zijn aan onze academie maar dat nooit zijn geweest! Een getuigschrift (van waterzoeker) bijvoorbeeld, is geen voldoende bewijs van correct en betrouwvol kunnen opmeten. Wat je die ook betaalt, het is weggegooid geld en oneerlijk tegenover u en vooral ook tegenover zichzelf. Zulke mensen zijn enkel op geld uit en verdienen uw vertrouwen niet.
Laat niet na om bij twijfel in een mail of telefoontje navraag te doen over de juistheid van uw keuze, of anders wil ik u altijd een paar namen geven, in de nabijheid van uw woonplaats van mensen die wel hun diploma gehaald hebben en dus wel uw vertrouwen mogen genieten!

WEES OP UW HOEDE VOOR CHARLATANS EN AFTROGGELAARS DIE U ALLERLEI MATERIAAL VOOR VEEL GELD PROBEREN AAN TE SMEREN OM ZOGENOEMD UW WONING OF GROND TE NEUTRALISEREN TEGEN (ALLE) MOGELIJKE STRALINGEN, ZOALS AARDSTRALEN. ZE DOEN EEN BEROEP OP UW ONWETENDHEID EN GOEDGELOVIGHEID EN VOORAL OP UW PORTEMONNEE!
HELPEN DOET HET NIET, DAT STELDEN WE MAAR AL TE VAAK VAST. MOCHT HET WEL HELPEN, DAN ZOUDEN WE U DAT BIJ DEZE BESLIST AANGERADEN HEBBEN!